Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bloempotten ophangen met staalkabel

Bloemen en planten maken mensen vrolijk. Wie houdt er nou niet van een bak of een pot met mooie bloemen of kruiden in zijn tuin of op de veranda of het balkon? En wat is er nou leuker om deze bloempotten om te hangen, zodat je ze goed kunt zien en zodat ze niets en niemand in de weg staan?

Bloempotten ophangen met staalkabel geeft een heel ander uiterlijk aan je buitenomgeving dan bloempotten of bakken, die je ergens neerzet of met beugels over een balkon of aan een reling hangt. Bloempotten ophangen met staalkabel is gemakkelijker dan je denkt.

Je kunt met de staalkabel een ophangsysteem voor de pot maken of je kunt voor een robuuste uitstraling ervoor kiezen om de staalkabel aan beide kanten om de bloempot te wikkelen en het zo ergens op te hangen. De staalkabel die je gaat gebruiken moet wel van een goede kwaliteit zijn en een lange levensduur hebben. De allerbeste staalkabel bestel je online via www.staalkabeltunter.com bij de staalkabelspecialist van Nederland en België.

Bloempotten ophangen met staalkabel kan je tuin een heel apart uiterlijk geven als je bijvoorbeeld aan de heg of aan de muren van je tuinhuisje of schuur allemaal potten, met daarin fleurige bloemen ophangt. Het kan ook je balkon verfraaien en als je in de bloempotten, die je met staalkabel ophangt, verse kruiden kweekt, ziet het er niet alleen heel leuk en landelijk uit maar is het ook nog eens heerlijk omdat je dan altijd de smaak en de geur van verse kruiden binnen handbereik hebt.

Je kunt er ook voor kiezen om het een heel strak uiterlijk te geven door dezelfde potten op dezelfde hoogte met de staalkabel op te hangen of je kunt je buitenplaats juist een hele speelse uitstraling geven als je allemaal verschillende potten met ook verschillende groottes aan verschillende lengtes staalkabel ophangt.

Je kunt de staalkabel natuurlijk ook gebruiken als leidraad voor een klimop of voor het spannen van een lijn langs je heg, zodat je heg mooi dezelfde kant opgroeit. Kijk voor tips en ideeen eens online en bekijk foto’s van mensen die dit idee al hebben uitgewerkt. Je zult zien dat het een hele voordelige en gemakkelijke manier is om je tuin een bijzondere uitstraling te geven.

Op www.staalkabeltunter.com kun je de staalkabel voor het ophangen van bloempotten bestellen en als je eenmaal je bestelling en betaling hebt voltooid, kun je al binnen enkele dagen van je producten genieten. Zorg ervoor dat je aan de slag gaat met het juiste gereedschap, zodat je van het gewenste eindresultaat kunt genieten.

Toon opmerkingenSluiten

Laat een bericht achter