Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

De toekomst van hangsloten

Vandaag de dag volgt het ene nieuwe technische snufje het andere op. Het streven naar meer efficiëntie is terug te zien in bijna alle sectoren. Tijd is geld en hoe sneller iets geregeld kan worden, hoe meer tijd er over is voor belangrijkere zaken. Aan de hand van onder andere deze gedachtegang is dan ook het hangslotje met vingerafdruk op de markt gebracht. Tegenwoordig maken de meeste telefoons al gebruik van zo’n soort functie, omdat het gewoonweg sneller is. Een hangslot met vingerafdruk is een daarom een extreem handig alternatief op het gewone hangslot.

Zo’n vingerafdrukfunctie kan ook in veel situaties zo’n handig alternatief zijn. Hij is bijvoorbeeld goed mee te nemen naar de sportschool. Je hoeft dan niet elke keer zorgvuldig op je sleuteltje te letten tijdens het sporten zelf. Het hangslot heeft immers slechts een vingerafdruk nodig. Naast het tijdsefficiënte voordeel is dat misschien nog wel het grootste pluspunt van een hangslot met vingerafdruk; het nooit meer kwijtraken van het sleuteltje. De ergernis die daar bij komt kijken kunnen we allemaal missen als kiespijn.

Verder kunnen er maar liefst 20 vingerafdrukken opgeslagen worden, waardoor bijvoorbeeld het hele gezin van hetzelfde slot gebruik kan maken. Het gedoe met het onthouden van een cijfercombinatie en het bewaren van meerdere sleutels kan je daarmee definitief achter je laten. Vanwege de lange levensduur is er daarnaast weinig gedoe met opladen. Bovendien gaat dit heel eenvoudig door middel van een usb-aansluiting. Deze hangsloten zijn met de aluminium legering spatwaterdicht en dus goed bestand tegen enkele druppels water. Mocht je dus iemand zijn die vaak sleutels kwijtraakt of gewoonweg erg houdt van efficiëntie dan is een hangslot met vingerafdruk een mooie stap in de goede richting. Vanwege de verschillende maten is er voor elke vraag wel een passend slot te vinden.

Toon opmerkingenSluiten

Laat een bericht achter