Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gordijnkoord vervangen door staalkabel

Ik ben op zoek naar een dunne staalkabel (Max 1,7mm dik) die flexibel is en zich makkelijk op laat rollen. Wij hebben een aantal hanggordijnen in huis, deze worden door een aantal nylon koorden omhoog getrokken. Het nylon koord rolt zich dan boven op een soort haspel op.

Onze kat vindt deze nylon koorden echter geweldig lekker, en dus ben ik nu bijna wekelijks een koord het vervangen. Dit wil ik nu vervangen door een staal-/ ijzerdraad waar de kat niet doorheen komt. Kunt u mij hierin adviseren?

Antwoord:

We hebben hier niet veel ervaring mee. Maar willen u graag helpen!

Ik zou u een stuk van 20 meter kosteloos op kunnen sturen. In ruil daarvoor

Vragen we dan uw ervaring en fotoos met de oplossing.

Als het allemaal niet lukt, hebben we het geprobeerd.

Laat maar weten of u dit een goed idee vind.

-reactie

Dat is een mooie hulp! Ik ben ook zeer benieuwd of het zal werken! (ik heb het nl helemaal gehad met het constant moeten vervangen van de nylon koorden)

Hebben jullie een kabel van zo’n 1,7mm? Ik neem aan dat deze niet gevoerd is met pvc (inden wel graag lichtste kleur/transparant)

Het betreft ecru kleurige gordijnen, dus als de kabel niet al te donker is graag!

-antwoord:

We hebben er ook wat draadklemmen bijgedaan.

Zo zou u het goed af kunnen werken.

Toon opmerkingenSluiten

Laat een bericht achter