Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Staalkabel Lampen

Als je op zoek bent naar iets echt unieks voor boven je eettafel, voor in de keuken of op andere locaties zoals bijvoorbeeld een wachtruimte of een vergaderruimte op kantoor dan kun je eens overwegen om je lampen op te hangen met staalkabel. Staalkabel kan gebruikt worden voor allerlei klusjes in huis maar is ook uitermate geschikt voor het ophangen van halogeen spotjes of andere lampen.

Je kunt de lamp direct ophangen aan de staalkabel of je kunt ervoor kiezen om een plateau te maken van bijvoorbeeld een stuk hout of kunststof om alle draden en elektra netjes weg te werken. Voor het allerbeste resultaat moet je ervoor zorgen dat je de staaldraad goed strak spant en eventueel rekening houdt met het uitzoeken van de dikte van de staaldraad wat het gewicht van de lamp of de lampen zijn die je wilt gaan ophangen. Het staalkabel en de bevestigingsmaterialen kun je kopen bij de Staalkabelstunter.

Goede verlichting in een kamer is erg belangrijk en met de juiste verlichting kun je sfeer creëren of een bepaalde uitstraling aan een ruimte geven. Staaldraad is een ideaal product om mee aan de slag te gaan want het heeft een behoorlijke draagkracht en een lange levensduur. Laat je creativiteit ook de vrije loop en bepaal hoe jij de verlichting wilt hebben in je zitkamer, slaapkamer of misschien wel studeerkamer.

Met staaldraad kun je je verlichting direct aan het plafond hangen wat voor een prachtig effect zorgt als je een hoog plafond of een plafond met ornamenten hebt. Zorg dat je kiest voor een lamp die regelmatig licht geeft zodat je heerlijk kunt werken, dineren of je hobby kunt uitoefenen aan de tafel waar de lamp boven komt te hangen. Voor meer informatie over staaldraad of toebehoren kun je een kijkje nemen op de site van de Staalkabelstunter.

Toon opmerkingenSluiten

Laat een bericht achter