Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Leibomen leiden met staaldraad

Het is allang niet meer zo dat leibomen alleen tegen een muur of tegen een hek kunnen worden geplant. Om de bomen toch netjes en recht te kunnen laten groeien, waardoor u bijvoorbeeld een afscheidingslijn kunt maken, kunt u gemakkelijk gebruikmaken van staaldraad.

Staaldraad is uiterst duurzaam en kan met gemak het gewicht van de bomen aan. Staaldraad zal niet worden aangetast door diverse weersomstandigheden waardoor het niet vervangen hoeft te worden. Door de bomen zo te leiden zoals u dat wilt bent u altijd verzekerd van een prachtig verzorgde omgeving en het allerbeste eindresultaat.

Leilinde bomen bevestigen
leilindes bevestigen

Creëer een prachtige haag voor uw woning, gebruik het als natuurlijke schutting om uw erfgrens mee aan te geven of verbloem op deze manier lelijke muren. Maak een duidelijke spandraad en maak de takken van de bomen eventueel nog apart vast met stukjes ijzerdraad. Na verloop van tijd, meestal is dit na enkele jaren, zullen de takken ongeveer de dikte van uw pols hebben en kunt u het staaldraad verwijderen omdat de bomen dan in staat zijn zelf op dezelfde manier door te groeien.

Het staaldraad van de Staalkabelstunter kunt u echt overal gebruiken. Leid de bomen om uw balkon, veranda of terras of maak uw tuin gewoon stukken netter en aantrekkelijker. U creëert op deze manier gemakkelijk meer privacy en het is niet schadelijk voor de bomen. Zolang u maar eerst een duidelijke structuur met het staaldraad als leidraad maakt dan komt de rest vanzelf.

U kunt de bomen of de bomen in potten gewoon langs deze leidraad plaatsen en genieten van uw buitenomgeving. Maak een prachtige haag van alle soorten bomen die u wenst. U kunt het staaldraad gebruiken voor het leiden van fruit- of leibomen zolang u maar af en toe blijft snoeien. Leiden kan dus nu gemakkelijk in grote en kleine tuinen met het staalkabel van de Staalkabelstunter.

 

Toon opmerkingenSluiten

1 Opmerking

  • Door:Jan
    Posted januari 7, 2019 11:37 am

    Wat een goed idee om leibomen met staaldraad netjes te laten groeien. Ik heb deze optie nog niet eerder overwogen. Ik ga het zeker een keer proberen. Goed om te weten dat je na enkele jaren het staaldraad kan verwijderen.

Laat een bericht achter