Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Schroefogen

Je hebt vast al vaak schroefogen gebruikt, maar wist je dat je deze schroeven ook voor buiten kunt gebruiken?

Je kunt de schroefogen bijvoorbeeld gebruiken voor het spannen van draden in je tuin, zodat je robotmaaier naar hartelust het gazon kan maaien. De schroefogen, die je voor dit doel kunt gebruiken, hebben een lange levensduur en zullen niet gaan roesten. Je kunt ze dus gewoon buiten gebruiken, zonder dat je bang hoeft te zijn dat ze onder bepaalde weersomstandigheden stuk zullen gaan of dat je draadconstructie ineenzakt.

Robotmaaiers zorgen ervoor dat je grasveld altijd prachtig onderhouden is. Zo’n grasmachine-robot maait helemaal zelfstandig en omzeilt alle hindernissen, zolang jij maar een goede afrastering hebt gemaakt. De robotmaaier volgt echt precies de draad, dus op het moment dat jij een omleiding hebt gemaakt om de vijver of het konijnenhok, zal de maaier daar niet komen.

Dit is niet alleen gunstig voor het behoud van de spullen in je tuin, maar zal er ook voor zorgen dat de grasmaaier niet stuk gaat omdat het tegen objecten opbotst of buiten werking raakt, omdat hij de vijver of de sloot inrijdt. Met behulp van de schroefogen, die je online kunt kopen, span de de juiste draden en zal jouw grote vriend voor in de tuin altijd op het gras blijven en niet het water inrijden.

Als de accu van de robotmaaier leeg is, keert deze zelf terug naar het laadstation, waardoor je eigenlijk dus geen omkijken meer hebt naar het maaien van je tuin. Je moet één keer de moeite nemen om de afrastering met robotmaaierdraad te spannen en je robotmaaier naar jouw wensen in te stellen en daarna kun je achterover leunen en genieten van een tuin die altijd aan kant is.

Je kunt de robot zelfs in de avonduren het werk laten doen, zodat je geen moment plaats hoeft te maken voor het maaien van het gazon en waardoor je langer in je tuin kunt genieten. Surf eens op het internet voor tips en adviezen over het spannen van de afrasteringsdraad in je tuin en dan kun je ook meteen je schroefogen bestellen.

Bij het maaien wordt het grasmaaisel extra fijn vermalen en kan het dus gewoon blijven liggen als bemesting voor jouw gazon. Het fijne gras, dat je laat liggen, composteert en je hoeft het dus ook niet op hoopjes te harken of op de composthoop te gooien. De aanschaf van een robotmaaier bespaart je dus een hoop tijd en geld en is ook nog eens vriendelijk voor het milieu.

Toon opmerkingenSluiten

Laat een bericht achter