Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sleutelkluis met Bluetooth van Masterlock

Hoewel de technologie dagelijks voortgangen maakt, is er helaas nog geen wondermiddel uitgevonden. Mensen zijn soms vergeetachtig of verliezen hun sleutelbossen.

bluetooth, kluisje, sleutelkluis,
Ideaal voor thuiszorg, airbnb of vakantiehuis.

Er is niets zo vervelend als buitengesloten worden of naar de sleutelmaker moeten bellen. Omdat die de deur moet forceren en een nieuwe sleutel moet maken. Gelukkig is er inmiddels wel een oplossing uitgevonden om dit wat gemakkelijker te maken. En dat is het ophangen van een sleutelkluisje – sleutelkluis bij de voordeur. Er zijn sleutelkluisjes in allerlei soorten en maten. Als je even een kijkje online neemt, zul je merken dat er een geschikte kluis te vinden is. Zo vind je een sleutelkluis die aan jouw eisen voldoet.

 

Tegenwoordig kun je ook een sleutelkluis met Bluetooth kopen, die nog gebruiksvriendelijker is dan de soorten die al verkrijgbaar waren. Door het gebruik van een sleutelkluis met Bluetooth en een handige applicatie kun je mensen, die jij selecteert, toegang geven tot bijvoorbeeld een woning, een bedrijfspand of een vakantieadres. Je kunt middels de bijbehorende app gericht toegang geven aan bepaalde mensen.  En zo kun je bijvoorbeeld ook als je niet thuis bent gemakkelijk de schoonmaakster binnenlaten.  Terwijl je precies kunt zien hoe laat ze is gekomen en weer is weggegaan. Maar ook als je bijvoorbeeld wat ouder bent of ouders hebt die verzorging nodig hebben. Dan kun je een sleutelkluis met Bluetooth gebruiken om mensen van de wijkverpleging of de thuiszorg toegang te geven. Zonder dat iedereen meteen een fysieke bos met sleutels van de woning heeft. Bekijk online eens wat de mogelijkheden zijn en ga op zoek naar een kluis, die past bij jouw eisen en natuurlijk bij jouw budget.

Als er iemand probeert toegang te krijgen tot een pand, terwijl jij die niet hebt geselecteerd in de app, zul je een melding krijgen. Ook als je de batterij moet vervangen, krijg je ruim van tevoren een waarschuwing op je apparaat. Mensen die geen smartphone hebben of die gewoon niet zo handig zijn met al die moderne snufjes van tegenwoordig, kun je ook nog gebruik laten maken van de indruktoetsen, die op sommige sleutelkluizen met Bluetooth aanwezig zijn. De sleutelkluis met Bluetooth, die je online kunt bestellen, is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een lange levensuur. Ook heeft het een prachtig ontwerp, waardoor het gemakkelijk in allerlei soorten omgevingen kan worden opgehangen. Het misstaat absoluut niet naast de voordeur en is nog eens super gemakkelijk ook.

Wil je ook een gastblog plaatsen op het gebied van Dhz, bouw, tech, constructie? Stuur een mail naar info-ed-staalkabelstunter.com

 

Toon opmerkingenSluiten

Laat een bericht achter