Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sleutelkluis met SKG

 sleutelkluis –  Er kunnen zich op bepaalde momenten in het leven situaties voordoen, bijvoorbeeld in het geval van de noodzaak van thuiszorg of een mantelzorger. Dat het helaas nodig is om aan meerdere mensen van meerdere instanties toegang te verlenen tot een woning.

Maar je kunt bijvoorbeeld ook denken aan een hotel, een school of een kinderdagverblijf. Wanneer meerdere mensen tot een ruimte toegang moeten kunnen hebben en waar het dan heel erg onhandig is om voor ieder individu een sleutel te moeten laten maken. Bovendien heb je dan ook geen overzicht over wie waar op welk moment het pand binnenkomt. Om dat wat gemakkelijker te maken. is er een sleutelkluis met SKG verkrijgbaar. Online kun je deze sleutelkluis met SKG gemakkelijk bestellen en de producten die je online koopt, hebben een prachtig uiterlijk en een lange levensduur.

Sleutelkluis met politiekeurmerk skg
Sleutelkluis met politiekeurmerk skg

 

Je vraagt je nu misschien wel af wat SKG is. SKG is een instantie, die dergelijke systemen test en ook een certificaat hiervoor afgeeft. Door op de muur of de deur een sleutelkluis met SKG te monteren. waar de huissleutel veilig in opgeborgen kan worden, wordt het veel gemakkelijker en veiliger om toegang te geven aan mantelzorgers en bijvoorbeeld medewerkers van de thuishulp. Maar er zijn ook particulieren. die vaak hun sleutels kwijt zijn.  Of bijvoorbeeld gebruikmaken van een oppas voor hun kinderen, die het gebruik van een sleutelkluis ideaal vinden. Omdat de goedkope versies zijn makkelijk te forceren. Het is daarom handig en  heel verstandig om te kiezen voor een kluis die een keurmerk heeft gekregen. Je wilt als het gaat om de veiligheid van je huis en je gezin of je ouders geen enkel risico nemen, toch?

Bekijk online eens hoe de verschillende sleutelkluizen er nu precies uitzien en wat voor een soort voordelen ze je kunnen bieden. Op locaties waar bijvoorbeeld echt veel mensen toegang tot een ruimte moeten hebben, kan het gebruik van een sleutelkluis met Bluetooth bijvoorbeeld een verstandige keuze zijn. Deze kun je in combinatie met een app gebruiken en deze biedt ook extra opties. Het gebruik van een sleutelkluis zal in elk geval voorkomen dat er iemand geen toegang heeft tot een woning of dat er iemand bijvoorbeeld binnen in een woning ligt die dringend hulp nodig heeft maar de deur niet kan openen en daar hulpeloos blijft liggen. Overweeg bij de aanschaf van een sleutelkluis altijd om te kiezen voor een goedgekeurd model. En kies, als het even kan, voor een sleutelkluis met SKG (het keurmerk).

Toon opmerkingenSluiten

Laat een bericht achter