Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Staalkabel balustrade

Als u thuis een trap heeft en u heeft kleine kinderen dan houdt u ongetwijfeld vaak uw hart vast, zeker als u geen goede balustrade heeft. Ook binnen bedrijven kan het ontbreken van een goede balustrade soms voor gevaarlijke situaties zorgen. Als u dit bekend in de oren klinkt dan moet u misschien eens een staalkabel balustrade overwegen.

 

Een staalkabel balustrade kunt u eenvoudig zelf maken. En  met wat goed advies van een echte staalkabel specialist bereikt u een geweldig eindresultaat. Het ideale aan het werken met staalkabel is dat het in ieder interieur prachtig staat. Zowel bij uw trap thuis als bijvoorbeeld langs de trappen in zakelijke gebouwen.  Een staalkabel balustrade staat prachtig.

Balustrade rvs
Rvs Balustrade van staalkabel

Natuurlijk kunt u naast het maken van een balustrade de staalkabel ook gebruiken voor het maken van een railing of van een leuning. Een staalkabel balustrade kan ook handig zijn als u van plan bent om bijvoorbeeld een dakterras aan te leggen of om een mooie afrastering langs een balkon, zwembad of een afstapje te maken. Zo verhoogt u de veiligheid en tegelijkertijd ziet het er prachtig uit. Op deze manier beschermt u uzelf, uw kinderen en andere gezinsleden maar ook bijvoorbeeld huisdieren tegen vallen of gevaarlijke situaties.

 

Ook op boten kan een staalkabel balustrade voorkomen dat u, uw kinderen of uw trouwe viervoeter te water raken. Online kunt u ideeën opdoen of blogs lezen van andere mensen die al eerder een staalkabel balustrade hebben gemaakt. Middels de maatwerkservice van de staalkabel expert kunt u kant en klare onderdelen voor uw balustrade laten maken waardoor u alleen nog maar op locatie de verschillende onderdelen hoeft te monteren.

 

Dat scheelt u een hoop werk en zo bent u gegarandeerd verzekerd van een prachtig eindresultaat. Bekijk online wat voor u de mogelijkheden zijn en vraag eventueel advies over hoe u een prachtige balustrade kunt maken.

Toon opmerkingenSluiten

1 Opmerking

  • Door:jac muris
    Posted december 9, 2018 3:26 pm

    waar zijn deze hulpstukken 716.14 en 716.02 en de staaldraad te koop mvg jac

Laat een bericht achter