Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Staalkabel lamp ophangen

Je staat er misschien niet dagelijks bij stil maar de verlichting. die je in huis hebt hangen. is alles bepalend voor de sfeer van de ruimtes.

Als je ’s avonds thuiskomt en het buiten al flink begint te schemeren. is waarschijnlijk het eerste dat je doet een paar lampen aandoen. De lampen die je boven de bank of in de keuken hebt hangen. zijn natuurlijk hele andere lampen dan de lampen die er bijvoorbeeld boven de eettafel hangen.

lamp ophangen staalkabel
Lamp ophangen met staalkabel. Een van de inzendingen van de fotowedstrijd

Maar wat voor een soort lamp het ook is. het is voor je eigen veiligheid zeer belangrijk dat de lamp. op de juiste manier en met de juiste materialen wordt opgehangen. Een lamp die zwaar is. kan bijvoorbeeld het beste worden opgehangen met een set van staalkabels terwijl vier schroeven. voldoende kunnen zijn voor het ophangen van de schemerkapjes boven de bank of in de gang. Een staalkabel lamp ophangen kun je nu heel eenvoudig met een speciaal ontworpen kit. die je online kunt bestellen.

Niet iedereen is even handig maar door de verschillende kits. die er tegenwoordig verkrijgbaar zijn. was het ophangen van lampen nog nooit zo eenvoudig. Een lamp uitzoeken en kopen is leuk maar het ophangen is voor de meeste mensen een minder leuke klus. Online kun je gelukkig verschillende hulpmiddelen en kits voor het ophangen van verlichting kopen en zo wordt het ophangen van verschillende soorten lampen veilig. leuk en zeer gemakkelijk. De kits. die je online kunt kopen en kunt gebruiken voor een staalkabel lamp ophangen. bestaan uit drie onderdelen:

  1. Het deel voor de plafondbevestiging.

  2. De staalkabel voor het ophangen van de lamp op de juiste hoogte

  3. De uiteindelijke bevestigingskabel met zelfklem en twee soldeereinden.

De zelfklem mechaniek zorgt ervoor dat je voor en na het ophangen de hoogte van de lamp gemakkelijk kunt aanpassen.

Voordat je gaat beginnen. is het belangrijk om te bepalen waar je de plafondunit wilt gaan ophangen en je kunt de plek het beste met een potlood aftekenen. Daarna bevestig je de staalkabel met het dikke soldeereind in het losgeschroefde deel van de bevestigingsring. Vervolgens pak je dan de bevestigingskabel en haal je het andere uiteinde van de staalkabel door de zelfklem.

De kabel moet je dan helemaal doorsteken zodat deze door het oog van de zelfklem komt. Als laatste kun je dan de kabel doortrekken tot de gewenste lengte en je bent klaar.

Als jij ook een kit om een staalkabel lamp ophangen wilt bestellen. neem dan snel een kijkje online en bestel al je staalkabels. toebehoren en dus ook bevestigingskits voor het ophangen van lampen met één klik op de muis.

staalkabel ophangsysteem

Toon opmerkingenSluiten

Laat een bericht achter