Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Staalkabel spannen als vogelwering

Vogels zijn geweldige dieren, maar als zij zich in grote getale op en om uw woning of bedrijfspand gaan nestelen kan dat behoorlijk hinderlijk zijn. Het is nuttig om hier vogelwering te gegruiken. Niet alleen kunnen de uitwerpselen van duiven, kraaien of meeuwen maar ook van andere vogels tal van ziekten verspreiden, bovendien ontsieren de uitwerpselen uw pand of tuin en kunnen ook nog eens schade toebrengen aan uw gebouw.

Voor alle soorten gebouwen is het goed om tegen vogels beschermd te worden omdat dakgoten, afvoerpijpen, schoorstenen en ventilatiekanalen verstopt kunnen raken door de uitwerpselen en het nestmateriaal van vogels. Bovendien vreten de uitwerpselen daken en gevels aan, die als gevolg daarvan weer vocht kunnen doorlaten.

Speciale staalkabel van de Staalkabelstunter kunt u spannen als vogelwering, die ervoor kan zorgen dat de vogels niet meer kunnen landen op die plaatsen waar u de vogels niet meer wenst. Doordat de Staalkabelstunter hoogwaardige en duurzame materialen heeft om uw pand te kunnen beschermen kunt u erop rekenen dat de vogelwering een lange tijd effectief en esthetisch verantwoord zal zijn.

Met staalkabel spannen als vogelwering kunt u een volwaardig afweersysteem creëren. U heeft hiervoor nodig een roestvaste of een verzinkte staaldraad welke gespannen wordt tussen een roestvaste pen geplaatst in een kunststof schroefvoet. Het verhindert duiven of andere vogels om te landen, ergens te gaan zitten of te gaan nestelen.

Deze ecologische vogeloverlastbestrijding van de Staalkabelstunter is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook ecologisch verantwoord en veilig voor de mens en het milieu. Het resultaat van een staalkabel spannen als vogelwering zal meteen effectief zijn.

Neem online eens een kijkje bij de Staalkabelstunter om meer ideeën op te doen om op een milieuvriendelijke en ecologisch verantwoorde manier uw overlast van vogels te bestrijden. Mocht u vragen hebben, neem dan even contact op met de behulpzame klantenservice van dit bedrijf.

Toon opmerkingenSluiten

1 Opmerking

  • Door:Winfred Bernardino
    Posted december 6, 2018 10:43 pm

    Jede Ecke und Nische bietet die Möglichkeit für praktischen Stauraum in Minibäder. Am Markt sind entsprechende Badmöbel für Mini Bäder vorhanden, die nahezu jeden Quadratzentimeter ausnutzen. 2 m² mehr im Bad geben schon ein großartiges Raumgefühl und fehlen im Wohnraum kaum.

Laat een bericht achter