Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Terraskabels voor design stoelen

Houd je ervan om veel tijd in de tuin of op het balkon door te brengen? Waarschijnlijk is het antwoord op die vraag ‘ja’ want zeg nou zelf wat is er nou lekkerder om in de frisse buitenlucht te genieten van je vrije tijd?

Om optimaal te kunnen genieten van die zonnige, warme dagen is het natuurlijk belangrijk om het buiten net zo comfortabel te maken als binnen.

Om dat voor elkaar te krijgen, schaffen de meeste mensen tegenwoordig design meubels voor buiten aan. Design meubels voor in de tuin zijn er in alle soorten en maten en als je eenmaal een mooie tafel, stoel of bank hebt gevonden, is het natuurlijk wel zaak dat je deze, vaak kostbare, meubels goed beschermt tegen diefstal. Je kunt dat doen met terraskabels voor design stoelen.

slimline kabelslot
Kabelslot voor terrassen en designstoelen

Deze speciale terraskabels, die dunner zijn dan de traditionele kabels en ook kleinere lussen hebben waardoor ze gemakkelijk door moderne meubels kunnen worden gehaald, kun je via www.staalkabelstunter.com bestellen. Je tuinmeubels verdienen wel de nodige aandacht. Naast dat je ze dus tegen diefstal beschermt, door ze te beveiligen met terraskabels voor design stoelen, moet je ook nadenken over het onderhoud zodat je design stoelen het hele jaar door in topconditie blijven.

Kunststof is een ideaal materiaal voor tuinmeubels, maar natuurlijk zijn er ook voldoende houten meubels voor buiten verkrijgbaar. Als je tuinmeubels van kunststof hebt, kun je deze zo af en toe behandelen met een speciale beschermende spray. Dit zorgt ervoor dat vuil en vocht minder gemakkelijk in het meubilair trekken.

Probeer als je je tuinmeubels op slot zet om ze een beetje te kantelen tegen bijvoorbeeld de tafel, zodat schimmel en regen geen kans krijgen om de meubels aan te tasten. Bekijk op de site van de Staalkabelstunter eens wat je mogelijkheden zijn voor de aanschaf van een goede terraskabel, want het zou natuurlijk zonde zijn als je een relatief dure aanschaf hebt gedaan en je slachtoffer zou worden van diefstal.

De terraskabels voor design stoelen zijn de investering meer dan waard en je zult merken dat alle producten die je op www.staalkabelstunter.com tegenkomt een lange levensduur hebben en worden aangeboden tegen de scherpste prijzen. Omdat design stoelen vaak niet de traditionele grote openingen aan de zijkanten hebben, heb je een speciale terraskabel voor design stoelen nodig, die dunner is en kleinere lussen heeft om je stoelen mee op slot te zetten. De kabels zijn verkrijgbaar in het zwart en in het oranje en zijn eventueel te gebruiken in combinatie met een gelijksluitend hangslot.

Toon opmerkingenSluiten

Laat een bericht achter