Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Trap-balustrade

Zoals elke maand traditie is bij Staalkabelstunter, worden er maandelijks winnaars gekozen van de fotowedstrijd.

Deelnemers zenden de afronding van een project in, waar materiaal van Staalkabelstunter bij aan te pas is gekomen. Dit levert vaak unieke beelden op van zeer innovatieve en uitgebreide projecten. We zijn dan ook erg blij dat we elke maand weer de betreffende foto’s mogen verwelkomen.

Eén van de winnaars van deze maand is de inzender van de trap-balustrade. Zoals op de foto’s te zien is, is er gekozen voor de bouw van een trap. Bij deze bouw hebben de kabels van Staalkabelstunter een groot aandeel gehad. Ze zorgen samen voor de stevigheid van de trap. De kabels zijn schuin in de trap gespannen. Bovendien zijn ze ook nog als onderdeel van de balustrade geplaatst. Dit vormt samen een mooi geheel. De trap en de balustrade samen tonen aan wat er met staalkabels van goede kwaliteit mogelijk is. Ze zijn niet alleen oerdegelijk, maar ook qua design passen ze mooi in de moderne stijl.

Trap balustrade voor en na

De nieuwe trap die op de foto is gebouwd werd dusdanig gewaardeerd dat we ervoor hebben gekozen om ook deze inzending tot winnaar uit te roepen. De combinatie van het design van de trap en de bijbehorende metamorfose zorgen ervoor dat de inzending direct in het oog sprong. Het staaltje vakmanschap kwam dermate goed naar voren dat we niet anders konden dan ook dit project op deze manier te waarderen.

Keer op keer zijn we weer benieuwd naar de maandelijkse inzendingen, mede dankzij projecten als deze. Zo ook zullen we volgende maand weer beoordelen wat er uit het oog springt en wat in aanmerking komt voor een extra stukje waardering. Blijf dan ook vooral meedoen aan de fotowedstrijd. Wie weet wordt jouw project volgende maand wel in het zonnetje gezet door Staalkabelstunter.

Ook meedoen met de actie? Check hier hoe je mee kunt doen: Fotografeer & Win

Toon opmerkingenSluiten

Laat een bericht achter