Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vogels prepareren met koperdraad

Van Christel kregen we een foto-inzending met koperdraad die we nog niet eerder gehad hebben.

Beste staalkabelstunter, hierbij stuur ik mijn foto van wat ik gemaakt heb met jullie koper- en ijzerdraad. Misschien niet wat jullie in eerste instantie zouden verwachten maar weer eens wat anders! Ik prepareer vogels en om de vogels in de juiste houding te zetten gebruik ik koper- en ijzerdraad. Het koperdraad gaat langs het bot in de vleugels en de nek. Het ijzerdraad gaat door de pootjes. (Op de eerste foto zie je het draad nog zitten, op de andere foto’s is het draad netjes weggewerkt). Groetjes Christel

Christel werkt met allerlei verschillende diktes koper. En bestelde allerlei soorten.

 

Toon opmerkingenSluiten

Laat een bericht achter