Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Zelf safety’s maken

De laatste maanden hebben we al enkele keren staalkabel en attributen bij jullie besteld om onze lampen te voorzien van een verplichte safetykabel.

Ik ben echter nog niet echt overtuigd van de safety’s die we nu aanbrengen, hopelijk kunnen jullie me verder helpen in mijn zoektocht naar de juiste producten.

Zo zijn de draadklemmen niet altijd genoeg vastgenepen, ik ben eerder op zoek naar een ronde langere huls om er over te nijpen (zie foto).

Ik zou ook graag zwarte staalkabel hebben, niet geplastificeerd, deze hebben we reeds bij jullie besteld en deze is veel te stijf waardoor we er niets kunnen mee doen.

Ik heb een voorbeeld van de zwarte staalkabel als tweede foto bijgevoegd.

De kabel moet 3mm dik zijn en liefst roestvrij.  Kunnen jullie ons aan die zaken helpen?

Antwoord:

Heeft u deze gezien?

https://www.staalkabelstunter.com/safetykabel-50cm.html

Neen, deze had ik niet gezien.

Is idd een goed voorstel, maar wij nijpen de kabels vast aan onze toestellen zodat onze freelancers ze niet kunnen losmalen en deze niet kunnen vergeten worden.

Is er een versie met bvb open einde zodat we de kant van de lus zelf kunnen nijpen?

De 3mm is eventueel leverbaar in een extra soepele 7×19 uitvoering.

Deze is makkelijker te verwerken. Als de ovale persklem volledig rond geperst is hoeft u zicht geen zorgen te maken dan is de persing gewoon goed.  U kunt overwegen een safetykabel aan 1 zijde af te knippen en deze om uw toestel te persen. Dat is waarschijnlijk sterker en meer trefzeker dat het geheel opnieuw maken.

 

Wat betreft zwarte staalkabel, deze hebben wij op dit moment helaas niet. Maar we gaan erna op zoek.

En houden u op de hoogte als u dat wenst.

Toon opmerkingenSluiten

Laat een bericht achter