Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

2-weg gripper

Een 2-weg gripper is een dubbele grijper. Hierdoor is het mogelijk om een dubbele lus te maken waar nodig. In dit geval gaat het om een vernikkeld product. Dit houdt in dat de dubbele grijper is voorzien van een laagje nikkel, wat bescherming biedt tegen roest. Zeker bij buitengebruik komt dit goed van pas. Aan de zijkant zijn 2 kabeluitgangen gemaakt. Deze zijn geschikt voor staalkabels met een diameter tussen de 1,0 mm en 1,5 mm. In totaal kan deze 2-weg gripper een werklast aan van 10 kg. Het gebruik van dit product gaat als volgt in zijn werking:

  1. Bevestig het ene uiteinde van de staalkabel aan een vaste steun. Je moet dan denken aan een balk, een buis, een rail of iets anders dat zeer stevig is.
  2. Het andere uiteinde van de kabel bevestig je rond de last.
  3. De volgende stap is dat beide uiteinden van de kabel in de 2-weg gripper worden geplaatst. Op dat moment is je benodigde beveiligde verbinding compleet.

In principe is het dus een kwestie van indrukken, schuiven en vastgrijpen. Zo ben je verzekerd van voldoende stevigheid.

Heb je momenteel dus behoefte aan een dubbele grijper? Dan is deze 2-weg gripper van Staalkabelstunter precies wat je zoekt. Dit product is dankzij het vernikkelde materiaal ijzersterk en bijzonder geschikt wanneer er behoefte is aan stevigheid.

Bovendien gaat het hierbij om een product van het merk Technx. Dit merk staat bekend om zijn kwalitatieve producten die altijd voor een hele lange tijd meegaan. Daarnaast zijn materialen van Technx zeer makkelijk in gebruik. Het spreekt altijd voor zich hoe je materialen van dit merk toepast, wat goed terug te zien is in de tevredenheid van de klanten.

Bespaar een groot bedrag op je aankoop door een grote hoeveelheid dubbele grijpers tegelijk te bestellen.

Toon opmerkingenSluiten

Laat een bericht achter