Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Waslijn binnen

Waslijn binnen

Een klusje in het huishouden, waar maar nooit een einde aan komt, is het doen van de was. En zeker als je kinderen hebt. Omdat het drogen van het wasgoed in een droger redelijk kostbaar is. Niet alle stoffen kunnen in de droger. Veel mensen kiezen voor een waslijn binnen. Maar dan moet je wel een goede waslijn spannen en ook de ruimte ervoor hebben.

Bij het maken van een lijn binnen zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden.

Je moet bijvoorbeeld in gedachte houden dat zeker op vochtige en koude dagen het wel een paar dagen kan duren. Voordat je wasgoed binnen droogt . En dat het dan dus ergens moet kunnen hangen waar het niemand in de weg hangt.

Ook is het verstandig om je lijn binnen in een ruimte te spannen, die je goed kunt ventileren want wasgoed dat muf gaat ruiken is ook niet lekker fris. Je zou kunnen denken aan een trappen gat of een zolder waar, zonder dat iemand er last van heeft, zo af en toe het raam op een kiertje kan blijven.

Ook moet je onthouden dat warmte omhoog stijgt, dus in dit geval geldt zeker hoe hoger hoe droger. Kijk of je nog een plekje hebt in de nok van je dak.

Je waslijn binnen moet stabiel en strak zijn en om een mooie lijn te kunnen spannen moet het materiaal waaraan je het gaat bevestigen van een goede kwaliteit en stevig zijn.

Bekijk online eens de verschillende mogelijkheden en bedenk ook even van tevoren of je waslijn binnen van staaldraad of van plastic wordt. Een stevige lijn van staaldraad kan veel meer gewicht dragen, wat handig kan zijn als je van plan bent om zware spijkerbroeken of dekbedovertrekken aan je lijn te gaan hangen.

Voor het complete aanbod ga naar: https://www.staalkabelstunter.com/waslijn/

Voor meer posts hierover ga naar: https://www.bewerck.nl/category/waslijn/

Toon opmerkingenSluiten

Laat een bericht achter