Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pianodraad

As u een ervaren modelbouwer bent dan weet u vast wel dat het werken met het juiste materiaal uiterst belangrijk is voor het krijgen van het gewenste eindresultaat.

Ook het hebben van het juiste gereedschap en toebehoren kan het verschil maken in het uiteindelijke resultaat van uw modelvliegtuig of bloemstuk.

 

Als het draad waarmee u werkt te dik of te dun is dan kan uw project mislukken. Doe voordat u begint wat onderzoek of vraag experts om advies en hulp. Het voordeel van het werken met draad in de modelbouw is dat u te maken heeft met een materiaal dat van hoge kwaliteit is, een lange levensduur heeft en vooral niet rekt of krimpt waardoor uw model kan vervormen.

 

Een zeer fijn draad om mee aan de slag te gaan is pianodraad. Pianodraad is stevig maar toch buigzaam, zal niet lijden onder luchtvochtigheid en heeft een lange levensduur. Pianodraad kunt u gemakkelijk online bestellen en is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden en diktes. Pianodraad is hoogwaardig gelijkmatig staal en is vooral geschikt voor het maken van speciale veren in de modelbouw.

 

Als u wilt weten wat u nog meer kunt doen met pianodraad dan kunt u online eens een kijkje nemen waar u vele tips en voorbeelden vindt van mensen die al hebben gewerkt met pianodraad. U vindt filmpjes van mensen die de mooiste dingen maken met pianodraad en u vindt ook een goede uitleg over waar de naam van dit draad vandaan komt.

 

Oorspronkelijk komt het uit het Engels en sommige mensen noemen het trouwens nog staads ‘piano wire’. Als u vragen heeft over het soort pianodraad en het toebehoren dat u wilt gaan gebruiken, kunt u natuurlijk ook uw staalkabel specialist om advies vragen. Alle producten die u online bestelt zijn van de allerbeste kwaliteit en worden altijd netjes bij u thuis afgeleverd.

Toon opmerkingenSluiten

Laat een bericht achter