Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sieraden van staaldraad

Houd jij van het dragen van sieraden? Dan is het misschien een idee om eens te overwegen om je sieraden zelf te maken. Op deze manier kun je al je creativiteit kwijt en kun je een ketting, oorbellen of een armband ontwerpen die precies passen bij jouw uitstraling en kledingstijl.

Voordat je aan de slag kunt gaan moet je natuurlijk wel zorgen dat je een goed ontwerp hebt dat ook uit te voeren is en dat je beschikt over de juiste materialen. Je kunt heel gemakkelijk zelf sieraden maken van staaldraad, dat je kunt kopen bij de Staalkabelstunter. Ook het toebehoren en het juiste gereedschap dat je nodig hebt voor het bewerken van het staaldraad vind je bij deze specialist.

Het is enig om je eigen sieraad te maken met bijvoorbeeld staaldraad en karton of kralen van glas of je kunt een heel bijzonder geschenk maken voor je partner, je beste vriend of een collega die je waardeert. Online kun je verschillende bedeltjes, kralen of andere benodigdheden vinden die je kunt gebruiken in combinatie met het staaldraad om het gewenste sieraad te maken.

Staaldraad zal niet gaan irriteren, verkleuren of vervormen en kan met gemak de hele dag comfortabel gedragen worden. Het staaldraad van de Staalkabelstunter is gemakkelijk te bewerken maar eenmaal in model zal het niet gaan knikken of vervormen door het dragen. Bedenk ook eens hoe je die oorbellen, ketting of ring kunt maken waar je altijd al van hebt gedroomd maar die je nog nooit bent tegen gekomen in een winkel, op een braderie of zelfs online.

Met de juiste materialen en een flink portie creativiteit maak je binnen enkele uren een sieraad dat uniek is en dat niemand anders in de wereld zal dragen. Maak een bijzonder sieraard naar aanleiding van een herinnering die je hebt of laat je inspireren door grote meesters. Je staaldraad en toebehoren kun je al binnen een dag in huis hebben zodat je snel aan de slag kunt.

Toon opmerkingenSluiten

Laat een bericht achter